zaterdag 7 november 2009

Anatomische studie van Jasper's hart.

(nl only)
Gegroet allen

Daar ik de populariteit van mijn blog amper kan bijhouden heb ik beslist toch minstens 1x per week van mezelve te laten horen.

Een drukke week, dat is het in ieder geval wel geweest... De draaidagen van onze kortfilm zitten er op en volgende week wordt het vooral monteerwerk. Een drukke week, dat zal het in ieder geval al weer worden.

Nu is het weekend en heb ik zelve beslist er een rustig weekend van te maken. Zo was ik gisteren in dorp aan zee, Bredene. Over Bredene is veel te vertellen, maar zeker niets interessants dus laat ik het hier maar bij. Ik was op een "showcase" van het huidige muzikaal talent die onze prachtige provincie herbergt. Het was een avondje van nostalgie en verwarring. Buiten het gebruikelijk commentaar op baard en nakende kaalheid besefte ik vooral dat ik toch oud aan het worden ben. misschien is het wel stilletjes tijd om aan mijn mid life crisis te beginnen, het klinkt als een goed excuus om terug een band op te richten en een grote motor te kopen. hmm.
Vanavond nog meer nostalgie want we gaan onze vrienden van Flatcat opzoeken in Oostkamp, het is al weer even geleden en ik heb er hard zin in.

nog enkele bedenkingen waar niemand iets mee is:
* Biffy Clyro heeft weer een meesterschijf geschreven... enkel jammer dat er reeds 3 singles van zijn uitgekomen voor de plaat zelf gereleased werd, waardoor sommige dingen al een beetje oud klinken.
* De dvd van "Anatomische studie van het hart" is bij mij te bestellen. Prijs zal op €5 komen... de premiere is voor december maar de dvd's waarschijnlijk pas in januari. denk ik.2 opmerkingen:

  1. Ok ik blijf je aanmoedigen in deze bizarre schrijfsels. Ik ben als Mell van Flight Of the Conchords xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beneficial info and excellent design you got here! I want to thank you for sharing your ideas and putting the time into the stuff you publish! Great work!

    cialis online

    BeantwoordenVerwijderen